Vlag kopen

Wilt u graag een vlag kopen? Bij Vlaggenrijk kunt u allerlei vlagen bestellen. Wij kunnen voor u vlagen bedrukken voor een feest, geboorte, verjaardag of andere gelegenheid. Maar ook een vlag voor uw bedrijf of een buitenlandse vlag is mogelijk.

Materiaal en druktechniek

Als u een vlag wilt kopen moet u ook nagaan wat welke materiaal en welke druktechniek u wilt. U kunt bij Vlaggenrijk kiezen voor polyester glansdoek, Spunpolyester of Airtex.
We hebben verschillende druktechnieken waar u uit kunt kiezen. Zoals fullcolour/digitale druk of zeefdruk.

Wat is zeefdruk?

Zeefdruk is een druktechniek waarbij de inkt door een zeef op de stof geperst wordt. Voordeel is dat ze voor zéér grote oplage gebruikt kunnen worden. Nadeel is dat er geen fijne rasters (foto’s) gedrukt kunnen worden.

Wat is Fullcolour / Digitaal druk?

Hierbij wordt de stof door een “printer” bedrukt met de daarvoor bestemde inkt. Grootste voordeel is dat ze dus vanaf 1 exemplaar te leveren zijn en dat je foto’s kunt drukken op de stof. Wilt u niet een vlag kopen maar meerdere, dan zal de prijs hoger zijn dan bij zeefdruk. De kleuren zijn opgebouwd uit CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Key). De kleuren benaderen de kleuren van drukwerk.
Voor meer informatie neem u contact met ons op.
Wat voor vlag u ook wilt kopen: Vlaggenrijk regelt het voor u!